• GRATIS VERZENDING VANAF €50,-
  • OP WERKDAGEN VOOR 17:00 BESTELD = MORGEN IN HUIS
  • VEILIGE BETALING VIA IDEAL

EIWIT SHAKES


De eiwit shakes van purapower nutrition beschikken over hoge kwaliteit proteïne, dit houd in dat wij voor al onze whey, Isolaat, vegan proteïn etc alleen zuivere kwaliteit ingrediënten gebruiken, tevens hebben ook al onze proteïne shakes een heerlijke smaak formule. 

PURE WHEY PROTEIN

€ 34,50

PURE WHEY PROTEIN

€ 34,50

whey protein van purapower nutrition is een van de lekkerste eiwit shakes op de markt en is tevens ook nog is van zee hoge en zuivere kwaliteit.

Elke shake bevat minimaal 24 gram proteïne, 4,7 gram Glutamine en maar lieft 6 gram BCAA’s per dosering!

 

waar is whey protein van pura power nutrition goed voor? whey eiwitten dragen bij tot de groei van spiermassa en ondersteunen snel herstel van de spieren na een training.

de whey proteine isolate van pura power nutrition is een van de zuiverste eiwit isolaat op de markt en bechikt natuurlijk ook over een heerlijke smaak formule!

PURE VEGAN PROTEIN

€ 29,50

PURE VEGAN PROTEIN

€ 29,50

Onze vegan protein beschikt over een zeer hoge kwaliteit formule met als hoofdingredient Erwtenisolaat van zuivere kwaliteit. ook beschikt deze lekkere shake over een heerlijke smaak en alle nodige aminozuren!

de premium weight gainer van purapower nutrition is van  hoge kwaliteit en zit tevens bom vol complexe zuivere kohlydraten, eiwitten en een hoogwaardig amino zuren profiel. uiteraart is onze weight gainer ook heerlijk van smaak!

de perfecte aanvulling voor degene die willen aankomen in spier massa en gewicht!

VEGAN WEIGHT GAINER

€ 49,50

VEGAN WEIGHT GAINER

€ 49,50

de vegan weight gainer van purapower nutrition is van zeer hoge kwaliteit en zit tevens bom vol complexe zuivere kohlydraten, vegan eiwitten (erwtenisolaat) en een hoogwaardig amino zuren profiel. uiteraart is onze vegan weight gainer ook heerlijk van smaak!

de perfecte aanvulling voor degene die willen aankomen in spier massa en gewicht!